• Hrvatski
 • English
 • Anella Buković

  Kontakt kartica

  Pravna područja u fokusu

  Intelektualno vlasništvo, zaštita privatnosti i tehnologija, Regulatorna pitanja i usklađenost, Pravo društava i trgovačko pravo

  ISKUSTVO

  Anella Buković se pridružila DTB timu 2022. godine i od tad se redovito bavi pitanjima zaštite osobnih podataka, savjetujući klijente o zakonitostima njihove obrade podataka, pregleda i izrade politika zaštite podataka i ugovora o obradi podataka, kao i obrade podataka zaposlenika. U postupcima dubinske analize društava, spajanja i pripajanja te prijenosa osobnih podataka u treće zemlje spremno pruža sveobuhvatnu podršku različitim korporativnim klijentima u pogledu svih pitanja privatnosti.

  Njezino područje prakse uključuje i prava žiga, od podnošenja prijava za registraciju žiga pri različitim državnim uredima do zastupanja klijenata u postupcima za poništavanje žiga i međunarodnim sporovima o pravu žiga. Njezino relevantno iskustvo u segmentu usklađenosti klijenata u području e-trgovine, IT-ja i telekomunikacija omogućava joj da pomaže klijentima u vezi s raznim regulatornim pitanjima i pitanjima usklađenosti s nacionalnim i europskim zakonodavstvom.

  OBRAZOVANJE

  mag. iur., Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

  JEZICI

  Engleski