• Hrvatski
 • English
 • DTB je savjetovao Looping grupu u svim aspektima akvizicije Istralandia Aquaparka

  Looping grupa, vodeći europski operater zabavnih i rekreacijskih parkova, uspješno je preuzela jedan od najvećih aquaparkova u Hrvatskoj i južnoj Europi.

  Grupa je osnovana 2011. godine i ubrzo je postala europski lider na regionalnom tržištu rekreacijskih parkova.

  Njen portfelj uključuje 17 zabavnih parkova četiri različite vrste (akvariji, životinjski parkovi, zabavni parkovi i vodeni parkovi) koji se nalaze diljem Europe,
  uključujući Francusku, Švicarsku, Nizozemsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolsku, Portugal, Njemačku i Hrvatsku.
  Očekuje se da će Looping grupa akvizicijom Aquaparka Istralandia povećati godišnji promet na 5,7 milijuna posjetitelja.
  Looping je tako uspostavio svoju prisutnost u južnoj Europi i proširio svoj portfelj s obzirom na vanjske vodene parkove, u skladu sa strategijom grupe.
  Zadržavajući snažno lokalno sidrište parka, Looping planira nastaviti priču o Istralandia Aquaparku i poduprijeti njegov razvoj istim poduzetničkim DNK i dosadašnjim vrijednostima.

  „Drago nam je što možemo talentiranim upravljački timom omogućiti da ovaj vodeni park postane još atraktivnija obiteljska destinacija i nova vodeća lokacija unutar Loopinga u Južnoj Europi“, dodaje Stéphane Da Cunha, izvršni direktor i suosnivač Looping grupe.

   DTB-ov M&A tim predvodio je stariji partner Damir Topić, a odvjetnici Dina Salapić i Dominik Glavina pomogli su klijentu u svim aspektima akvizicije.

  Nazad