• Hrvatski
  • English
  • Dan prava tržišnog natjecanja 2023.

    Uz podršku odvjetničkog društva Allen & Overy, DTB je s ponosom ugostio još jedan uspješan Dan prava tržišnog natjecanja koji se ove godine prvi put održao u Zagrebu, okupivši neke od najznačajnijih stručnjaka za pravo tržišnog natjecanja iz gotovo svih jurisdikcija srednje i istočne Europe.

    Događaj je okupio više od trideset pravnih stručnjaka iz nekoliko jurisdikcija koji su sudjelovali u predavanjima i raspravama, prilikama za umrežavanje i razmjeni iskustava u području prava tržišnog natjecanja. Svake godine, zahvaljujući svom jedinstvenom formatu, događaj daje uvid u najzanimljivija kretanja u svakoj od jurisdikcija pružajući vrijedne – ponekad čak i iznenađujuće – novosti o trenutnoj praksi i trendovima u cijeloj regiji.

    Stariji partner DTB-a, Mario Krka, izrazio je zahvalnost sudionicima i organizatorima, te iskazao oduševljenje uspjehom Dana prava tržišnog natjecanja 2023., rekavši: “Događaj je bio potvrda predanosti našeg odvjetničkog društva pravnoj izvrsnosti i odnosima s našim partnerima – s Allen&Overy i nekoliko drugih neovisnih vrhunskih europskih odvjetničkih društava. Dan prava tržišnog natjecanja omogućuje članovima našeg tima da usavrše svoje vještine, surađuju i ostanu na čelu područja prava tržišnog natjecanja u Republici Hrvatskoj.”

    Hvala svim sudionicima na dolasku i veselimo se vidjrti vas u Sofiji sljedeće godine!

    Hvala DTB-ovom timu za zaštitu prava tržišnog natjecanja!

    Nazad