• Hrvatski
 • English
 • Jasna Belčić

  Kontakt kartica

  Pravna područja u fokusu

  Radnopravni odnosi, Pravo društava i trgovačko pravo, Sporovi, parnice i arbitraža

  ISKUSTVO

  Jasna je iskusna odvjetnica specijalizirana za radno pravo i rješavanje sporova, kao i za trgovačko pravo. Tijekom rada u uglednim odvjetničkim uredima u Hrvatskoj Jasna je savjetovala brojne hrvatske i međunarodne tvrtke koje posluju u različitim poslovnim sektorima. Sudjelovala je u pregovorima i savjetovala klijente u formaliziranju kupoprodajnih ugovora, općih komercijalnih ugovora, osnivanja poduzeća, statusnih promjena i sličnog te je koordinirala timove koji su provodili složene dubinske analize društava.

  Jasnino iskustvo obuhvaća zastupanje stranaka u parničnim, upravnim i prekršajnim postupcima iz područja radnog i trgovačkog prava, s naglaskom na sporove iz građevinskih odnosa, sporove u vezi naplate potraživanja i naknade štete.

  Jasna je pouzdana odvjetnica bogatog znanja i iskustva, a njezin primarni fokus odnosi se na savjetovanje poslodavaca o kolektivnim otpuštanjima, provedbi postupaka izbora predstavnika radnika u radnička tijela europskog društva, restrukturiranju i regulatornim pitanjima. Osim toga, Jasna je često sudjelovala u izradi internih politika zapošljavanja.

  OBRAZOVANJE & PROFESIONALNA UDRUŽENJA

  mag.iur., Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

  JEZICI

  engleski, njemački