• Hrvatski
 • English
 • Ivo Mikulić

  Kontakt kartica

  Pravna područja u fokusu

  Pravo društava i trgovačko pravo, Porezno pravo

  ISKUSTVO

  Stekavši bogato iskustvo kao konzultant jedne od četiri najveće revizorske kuće i kao voditelj pravnog odjela u jednom od najvećih automobilskih društava u Hrvatskoj, Ivo je odvjetnik na kojeg se DTB oslanja vezano uz sve porezno-pravne upite.

  Kao iskusni pravni stručnjak, Ivo ima bogato pravno iskustvo savjetovanja domaćih i stranih klijenata u nekoliko pravnih područja sa fokusom na trgovačko i radno pravo; specijaliziran je za snalaženje u kompleksnostima trgovačkih angažmana, raznih vrsta ugovora, pravne usklađenosti i u svakodnevnim pitanjima radnog prava. Njegovi angažmani često uključuju izradu i pregovaranje uvjeta poslovanja, osiguravajući zaštitu klijenata u različitim sektorima, od startup-ova do e-commerce platformi.

  Ivin inovativan i učinkovit pristup prepoznat je od strane brojnih klijenata. U dosadašnjoj karijeri posebno se ističe njegova ključna uloga u razvoju prve hrvatske platforme za online kupnju vozila i najma automobila. Klijenti ga često hvale zbog njegovog detaljnog pristupa i posvećenosti radu.

  OBRAZOVANJE

  mag. iur., Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru

  Poslijediplomski specijalistički sveučilišni studij Računovodstvo, revizija i analiza, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Osijeku

  JEZICI

  engleski