• Hrvatski
  • English
  • KJK Fund III preuzeo regionalnog lidera u proizvodnji gumenih proizvoda, recikliranju te prodaji i distribuciji

    Gumiimpex je obiteljska tvrtka koja proizvodi tehničke gumene proizvode, reciklira gume te prodaje i distribuira proizvode povezane s gumama za gospodarska vozila. Društvo trenutno posluje u Hrvatskoj i nekoliko susjednih zemalja te je tržišni lider u svom sektoru, s konsolidiranim prometom od blizu 60 milijuna eura u 2021. godini. Vizija KJK-a za budućnost društva uključuje geografsko širenje i utilizaciju stručnosti i infrastrukture koju Društvo posjeduje za razvijanje robusne strategije istraživanja i razvoja i proširenje ponude proizvoda u narednim godinama.

    KJK Management SA je upravitelj imovinom usmjeren na servisiranje potreba institucionalnih investitora i upravlja imovinom većom od 600 milijuna eura.

    DTB M&A tim je pomagao KJK-u u svim aspektima ove akvizicije. Tim su činili Damir Topić, stariji partner, Dina Salapić, Iva Olujić i Dominik Glavina, odvjetnici i Antonia Mihaljević, odvjetnička vježbenica. Bankarsko-financijski tim DTB-a, na čelu s partnericom Martinom Kalamizom Grozdek, pomogao je KJK-u u dogovaranju financiranja od strane OTP banke Hrvatska. Odvjetničke vježbenice Marta Hren i Lorena Mičik također su bile uključene kao dio našeg tima za bankarstvo i financije.

    Nazad