• Hrvatski
 • English
 • DTB pružio pravnu podršku WRC Croatia Rally 2022

  Svjetsko prvenstvo u reliju, u vlasništvu i pod upravom FIA-e, predstavlja najvišu razinu globalnog natjecanja u auto-moto disciplini relija.
  Zagreb je od 21. do 24. travnja domaćin najvećeg svjetskog sportskog događaja koji okuplja gledatelje i navijače iz cijelog svijeta. Bit će ovo izvrsna prilika da se Hrvatska milijunima gledatelja diljem svijeta predstavi kao primarna turistička i sportska destinacija.
  DTB i DTB-ova pravnica suradnica, Sandra Budimir, koja je ujedno i članica organizacijskog odbora WRC Croatia Rally 2022, pružili su sveobuhvatnu pravnu podršku za organizaciju ovog događaja, uključujući pregovore i komunikaciju s relevantnim međunarodnim i nacionalnim partnerima, institucijama te organizacijama kao što su FIA, WRC Promoter, HAKS, nadležna ministarstva, jedinice lokalne samouprave, sponzori itd.
  DTB je također pomogao u pripremi svih pratećih dokumenata kao što su ugovori, izvještaji, police osiguranja, dozvole i odobrenja potrebnih za organizaciju ovog sportskog događaja i osigurao pravilnu provedbu potrebnih nacionalnih i međunarodnih sportskih pravila, propisa i smjernica.
  Ponosni smo što smo dio ovog spektakularnog globalnog sportskog događaja!

  Nazad