• Hrvatski
 • English
 • DTB među vodećima prema C&P

  Chambers and Partners, jedna od vodećih svjetskih neovisnih profesionalnih pravnih istraživačkih tvrtki koja djeluje u 200 jurisdikcija i daje detaljnu rang listu vodećih svjetskih odvjetnika i odvjetničkih društava, objavila je svoj Chambers Europe 2023 vodič i ponovno rangirala DTB kao jedno od vodećih odvjetničkih društava u Hrvatskoj u području bankarskog i financijskog prava, trgovačkog prava i prava društava (uključujući područja spajanja i preuzimanja, tržišnog natjecanja i zaštite intelektualnog vlasništva), te područja nekretninskog prava. DTB-ov tim je također osvojio drugo mjesto u pravnom području rješavanja sporova.

  S ponosom ističemo pojedinačna priznanja i rangiranja našeg managing partnera Emira Bahtijarevića, starijih partnera Damira Topića i Maria Krke, partnerice dr. Eme Menđušić Škugor i voditeljice odjela za zaštitu prava intelektualnog vlasništva i zaštitu privatnosti i tehnologije Olene Manuilenko.

  Damir Topić i Ema Menđušić Škugor također su pojedinačno rangirani u Chambers Global Guide 2023 u području trgovačkog prava i prava društava.

  Naš uspjeh dugujemo našim klijentima i kolegama, te im se iskreno zahvaljujemo na podršci. Velike čestitke cijelom DTB timu za trud i predanost!

  Nazad