Društvo

Vi ste ovdje

POUZDAN PRAVNI SAVJET UZ NAJVIŠE MEĐUNARODNE STANDARDE

Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka OD danas je prepoznato kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih oblasti s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Republici Hrvatskoj. Bilo da se radi o svakodnevnom poslovanju ili sofisticiranim, strateškim transakcijama, naši nas klijenti smatraju pouzdanim partnerom u rješavanju svih prepreka vezanih uz njihove investicije i poslovne djelatnosti.

POVIJEST Odvjetničko društvo Divjak Topić Bahtijarević & Krka osnovali su 1994. Saša Divjak, Damir Topić i Emir Bahtijarević. Jedan od osnivača, Saša Divjak, iznenada je preminuo 2019. Bio je izuzetan odvjetnik i neumoran poduzetnik, aktivan u mnogim društvenim i stručnim događanjima u Zagrebu, Hrvatskoj i izvan nje. Bio je vođa i mentor u našem odvjetničkom društvu i pravnoj zajednici. Sašina neiscrpna sposobnost davanja, njegovo veliko srce i velikodušan duh činili su ga jedinstvenim i posebnim za sve koji su ga poznavali. Svima nam nedostaje, ali njegovo nasljeđe živjet će kroz rad DTB-a i kroz sve živote koje je dotaknuo. Godine 2020. Mario Krka imenovan je starijim partnerom te je njegovo prezime dodano u tvrtku, kao znak sukcesije i novog razdoblja u životu društva.

 
 

EUROTOWER / Ivana Lučića 2A / 18. kat / 10000 Zagreb / Hrvatska

Telefon +385 1 5391 600
info@dtb.hr

 

 

 

KONTINUITET I STABILNOST
Našim smo klijentima uvijek na raspolaganju.

POUZDANOST
Naši interni sustavi upravljanja i kontrole kvalitete omogućuju nam da vam uvijek pružimo ispravan savjet.

IZRAŽENA USREDOTOČENOST NA KLIJENTE
Razumijemo vaše poslovanje i pomažemo vam ostvariti ciljeve praktičnim savjetima koji sadrže rješenje problema. 

PRAVOVREMENA REAKCIJA
Odgovaramo na vaše upite u roku od jednog dana - bez iznimke i bez izgovora.

NEOVISNOST I INTEGRITET
I u pogledu vlastitog poslovanja i u pogledu preuzetih obveza, poštujemo i promičemo vladavinu prava u svim našim aktivnostima.

REGIONALNA PRAVNA PODRŠKA
Članovi smo South East Europe Legal Group (SEE Legal), mreže neovisnih odvjetničkih društava iz 12 jurisdikcija jugoistočne Europe što nam omogućava da klijentima osiguramo pravnu podršku i u prekograničnim transakcijama. U tom pogledu djelujemo kao jedinstvena točka kontakta čiji timovi zajedničkim snagama pružaju besprijekornu pravnu podršku klijentu. Svi članovi SEE Legal grupe visoko su rangirani kao vrhunski pružatelji pravnih usluga u jurisdikcijama svoga djelovanja.

 
 
 
PRAVNA NAPOMENA

Uporaba sadržaja koji se pojavljuju na internetskoj stranici Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka dopuštena je pod niže navedenim uvjetima. Pristupom na našu internetsku stranicu pristajete na primjenu navedenih uvjeta.

Informacije sadržane na internetskoj stranici dostupne su za potrebe onih koji žele doznati informacije o Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka  ("DTB", "mi" ili "naš"). Informacije na internetskoj stranici možda ne odražavaju aktualno stanje, generalne su prirode te se na njih ne može oslanjati niti se mogu smatrati pravnim savjetom.

Mi nismo odgovorni za bilo koji sadržaj kojem ste pristupili putem stranica drugih osoba na kojima je postojao link ili upućivanje na ovu internetsku stranicu.

Ukoliko želite postaviti link na našu internetsku stranicu to možete učiniti samo nakon što ste od nas dobili prethodnu pisanu suglasnost koju ćemo Vam izdati u skladu s primjenjivim propisima Hrvatske odvjetničke komore.

Znakovi i/ili logotipi DTB su vlasništvo DTB. Suglasni ste da iste, bez našeg prethodne pisane dozvole, nećete upotrebljavati niti prikazivati.

 

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Olena Manuilenko

DIVJAK, TOPIĆ, BAHTIJAREVIĆ & KRKA odvjetničko društvo d.o.o.

Ivana Lučića 2A / 18. kat

10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon +385 1 5391 600

Olena.Manuilenko@dtb.hr

 

(1965-2019)