• Hrvatski
  • English
  • Suradnja Unconditionala i Fressnapf grupe

    Uz punu pravnu podršku DTB-a, Unconditional i njegov većinski vlasnik gospodin Edvard Varda uspješno su zaključili transakciju vezanu za prodaju dionica tvrtke Fressnapf grupi. Kao jedna od vodećih regionalnih tvrtki za opskrbu potrepštinama za kućne ljubimce, Unconditional je učinkovito surađivao s Fressnapf grupom koja je sada njen snažan dioničar koji ulaže u daljnje širenje tvrtke u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bugarskoj.

    Od svog osnutka 1974. godine u Splitu, Unconditional je danas narastao na gotovo 300 zaposlenika, upravljajući s 30 trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj i opskrbljujući preko 1000 trgovina za kućne ljubimce i veterinare u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Grupa Fressnapf, europski tržišni lider za potrepštine za kućne ljubimce, trenutno je aktivna u jedanaest zemalja s više od 1.800 stacionarnih i internetskih trgovina, oko 16.000 zaposlenika i ostvaruje više od 3 milijarde eura prodaje.

    Gospodin Edvard Varda, vlasnik Unconditional-a, potvrđuje : „Naše zajedničko ulaganje koje pokriva tržišta u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bugarskoj sljedeći je logičan korak u ostvarenju naše vizije – strasti i predanosti bezuvjetnoj brizi za sve naše klijente: kućne ljubimce, ljubitelje kućnih ljubimaca, te naše B2B kupce. Kroz znanje, iskustvo i suradnju s Fressnapf grupom uvjereni smo da ćemo omogućiti što većem broju ljudi da pruže najbolju njegu kućnim ljubimcima u našoj regiji. Održavanjem dosadašnjih uspjeha poslovnog modela, kao i korištenjem opsežnih resursa Fressnapf grupa, pruža i stvara prostor za ubrzani rast brige o životinjama i poslovanja naših B2B kupaca na lokalnom tržištu. Uzbuđeni smo zbog sljedeće faze za postizanje jasnog vodstva na regionalnom tržištu u skrbi za kućne ljubimce.”

    Tim DTB-a u sastavu Damir Topić (stariji partner) i Dina Salapić (odvjetnica) pomogli su klijentu u navedenoj transakciji.

    Nazad