Vijesti

Vi ste ovdje

 

 

 

E-kom(fuzija) – ambiciozni koraci Hrvatske prema e-pravosuđu

“Imaš poruku!” Nažalost ne, to nije poruka Toma Hanksa, već poruka trgovačkog suda kojom vas obavješćuje da je protiv vašeg društva pokrenuta tužba. I to on-line! Jeste li vi i vaše društvo spremni na novu obveznu elektroničku komunikaciju s hrvatskim sudovima?

DTB savjetovao Playrix u preuzimanju Cateia Games

DTB je savjetovao Playrix, vodećeg svjetskog proizvođača mobilnih igara.

Divjak Topić & Bahtijarević postaje Divjak Topić Bahtijarević & Krka

Imenovanje starijeg partnera i novo ime.

DTB osvojio godišnju nagradu za najznačajniju transakciju u 2019.

DOTY

DTB je još jednom osvojio Deal of the Year Award za sudjelovanje u najznačajnijoj transakciji u Hrvatskoj u 2019. koju dodjeljuje publikacija CEE Legal Matters.

DTB sponzorirao 6. Konferenciju o pravu i politici tržišnog natjecanja

DTB je sponzorirao 6. Konferenciju o pravu i politici tržišnog natjecanja koja se održala u Zagrebu 12.-13. prosinca 2019. ((https://pptn.net.efzg.hr/about).

Nova imenovanja i osnaženje DTB-ova tima

Odvjetničko društvo Divjak, Topić & Bahtijarević imenovalo je četiri kolegice u status partnerica i time godinu velikih promjena zaključilo na najbolji mogući način. Odvjetnice Ana-Marija Grubišić Čabraja, Ema Menđušić Škugor, Marina Kovač Krka i Martina Kalamiza već niz godina svojim bogatim znanjem i iskustvom doprinose razvoju DTB-a, a partnerice će postati s 1. siječnjem 2020. godine.

DTB savjetovao GTC u ishođenju financiranja za izgradnju modernog poslovnog centra u Zagrebu

DTB-ov tim za bankarsko i financijsko pravo zaključio je financijsku transakciju za svojeg dugogodišnjeg klijenta, Globe Trade Center (GTC), vodećeg investitora i developera u segmentu poslovnih nekretnina u sred

DTB savjetuje United Group u stjecanju telekomunikacijskog operatera Tele2 Hrvatska

U petak, 31. svibnja 2019., Tele2 AB Sweden je dogovorio prodaju svojeg poslovanja u Hrvatskoj kupcu United Group po cijeni (enterprise value) od 220 milijuna eura.

DTB-ova IP&TMT grupa preporučena u novom izdanju Managing Intellectual Property IP STARS 2019

Naš tim za Intelektualno Vlasništvo još jednom je rangiran u kategoriji Preporučenih odvjetničkih društava u novom izdanju Managing Intellectual Property IP STARS.