Nova imenovanja i osnaženje DTB-ova tima

Vi ste ovdje

Odvjetničko društvo Divjak, Topić & Bahtijarević imenovalo je četiri kolegice u status partnerica i time godinu velikih promjena zaključilo na najbolji mogući način. Odvjetnice Ana-Marija Grubišić Čabraja, Ema Menđušić Škugor, Marina Kovač Krka i Martina Kalamiza Grozdek već niz godina svojim bogatim znanjem i iskustvom doprinose razvoju DTB-a, a partnerice će postati s 1. siječnjem 2020. godine.

Također, nakon više od jedanaest godina u DTB-ovom timu, od kojih posljednjih šest kao partner, Mario Krka postaje stariji partner. Odvjetnice Hana Renić Henig i Jasna Belčić postaju starije odvjetnice.

Pri odabiru novih partnerica, kao i drugim novim imenovanjima, rukovodili smo se vrijednostima na kojima smo proteklih godina gradili DTB, pa su tako upravo stručnost, neprestani osobni napredak, liderstvo, odgovornost i pravodobnost u obavljanju poslova, kao i poduzetnički duh karakteristike koje odlikuju naše nove partnerice. Očekujemo da će nas one osnažiti ne samo svojom stručnošću i profesionalnim sposobnostima već i energijom i ljudskim kvalitetama te kao partnerice bitno doprinijeti da ostanemo posvećeni pružanju najbolje moguće usluge našim klijentima“, komentirao je u povodu novih imenovanja Emir Bahtijarević, Managing Partner u Odvjetničkom društvu Divjak, Topić & Bahtijarević.

Proširenjem partnerskog tima, DTB nastavlja čuvati nasljeđe nedavno preminulog partnera Saše Divjaka koji je u proteklih 25 godina na stručnosti, kvaliteti i pouzdanosti izgradio jedan od vodećih odvjetničkih ureda u Hrvatskoj.

Kratke životopise novih partnerica možete pronaći u nastavku:

Ana-Marija Grubišić Čabraja posjeduje bogato iskustvo u postupcima rješavanja sporova i arbitraži te je ekspert za postupke restrukturiranja i insolvencijsko pravo.

Ema Menđušić Škugor stručnjakinja je u području korporativnog prava, s osobitim naglaskom na pravu reguliranih industrija i pravu Europske unije.

Marina Kovač Krka u svom se radu posebno ističe iskustvom u domaćim i međunarodnim korporativnim transakcijama, a osim hrvatske posjeduje i njemačku odvjetničku kvalifikaciju.

Martina Kalamiza Grozdek sagradila je impresivnu karijeru savjetujući klijente u području prava bankarstva i financija te tržišta kapitala, u kojem je stekla i magisterij na sveučilištu u Frankfurtu.