Grubišić Čabraja, Ana-Marija

Vi ste ovdje

područja rada

RJEŠAVANJE SPOROVA, PRAVO DRUŠTAVA, TRGOVAČKO PRAVO, JAVNA NABAVA, KONCESIJE

iskustvo

ANA-MARIJA GRUBIŠIĆ ČABRAJA PARTNER JE U ODVJETNIČKOM DRUŠTVU DIVJAK, TOPIĆ & BAHTIJAREVIĆ OD 2020. POSJEDUJE BOGATO ISKUSTVO U POSTUPCIMA RJEŠAVANJA SPOROVA I ARBITRAŽI TE JE EKSPERT ZA POSTUPKE RESTRUKTURIRANJA I INSOLVENCIJSKO PRAVO. NADGLEDA I DONOSI STRATEŠKE ODLUKE VEZANO UZ PARNIČNE POSTUPKE ZA RENOMIRANE MEĐUNARODNE I DOMAĆE KLIJENTE. DODATNI ANGAŽMAN OSTVARILA JE I U VISOKO REGULIRANOM PODRUČJU JAVNO-PRIVATNIH PARTNERSTVA (PPP) I KONCESIJA.

OSIM NAVEDENOG, ANA-MARIJA DOKAZALA SE I U ANGAŽMANIMA NA ŠIROKOM PODRUČJU TRGOVAČKOG PRAVA, A ZNAČAJAN DIO NJENOG RADA UKLJUČUJE I DNEVNO SAVJETOVANJE I ZASTUPANJE STRANAKA U PARNIČNIM I UPRAVNIM POSTUPCIMA. TAKOĐER POSJEDUJE BOGATO ISKUSTVO RADA NA ZADACIMA PROVOĐENJA DUBINSKE PRAVNE ANALIZE.

U PROTEKLIH NEKOLIKO GODINA ANA-MARIJA SE PROFILIRALA KAO STRUČNJAK ZA PITANJA LOŠIH KREDITNIH PLASMANA (NPL). U TOM POGLEDU, ANA-MARIJA JE UPRAVLJALA I BILA VOĐA TIMA ZA NEKE OD NAJVEĆIH PROJEKATA U KOJIMA JE NAŠE ODVJETNIČKO DRUŠTVO SUDJELOVALO, A U KOJIMA SMO ZASTUPALI VODEĆE MEĐUNARODNE BANKE.  

obrazovanje & profesionalna udruženja

DIPLOMA PRAVNOG FAKULTETA U ZAGREBU
HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA

jezici

HRVATSKI, ENGLESKI

T: 
+385 1 5391 600
F: 
+385 1 5391 601