GOJEVIĆ ŠPARAVEC, MARIJA

Vi ste ovdje

područja rada

TRGOVAČKO PRAVO I PRAVO DRUŠTAVA, RJEŠAVANJE SPOROVA, FINANCIJSKO PRAVO

iskustvo

MARIJA SE PRIDRUŽILA DTB-U 2016. TE JE OD POČETKA NAJVIŠE UKLJUČENA U RAD GRUPE ZA RJEŠAVANJE SPOROVA TE GRUPE ZA TRGOVAČKO PRAVO I PRAVO DRUŠTAVA. BROJNIM STRANKAMA PRUŽA SVAKODNEVNU PRAVNU PODRŠKU IZ PODRUČJA PRAVA DRUŠTAVA, SUDJELUJE U PREGOVORIMA I SASTAVLJANJU RAZNIH UGOVORA TE OSTALE DOKUMENTACIJE POTREBNE ZA FUNKCIONIRANJE DRUŠTAVA. NADALJE, MARIJA PRUŽA PRAVNE SAVJETE U POGLEDU OSNIVANJA I PRESTANKA DRUŠTAVA, RAZNE SAVJETE IZ PODRUČJA STATUSNIH PROMJENA, SAZIVA SKUPŠTINA DRUŠTVA, PRIPREME ODLUKA DRUŠTVA TE AŽURIRA STRANKE O IZMJENAMA RELEVANTNIH ZAKONA.

NADALJE, ISKUSNA JE U PITANJIMA POSTUPAKA U SLUČAJU INSOLVENTNOSTI I RESTRUKTURIRANJA, TE SAVJETUJE I PRATI KLIJENTE U (PRED-)STEČAJU I OVRŠNIM POSTUPCIMA.

DODATNO, MARIJA PRUŽA SAVJETE IZ PODRUČJA FINANCIJSKOG PRAVA, OSNIVA ZALOGE I SREDSTVA OSIGURANJA TE SAVJETUJE STRANKE U RAZNIM ASPEKTIMA FINANCIJSKIH TRANSAKCIJA. ISKUSNA JE U PREGOVARANJU I PRIPREMI POTREBNE FINANCIJSKE DOKUMENTACIJE. TAKOĐER SAVJETUJE KLIJENTE O RAZNIM REGULATORNIM ASPEKTIMA FINANCIJSKIH TRANSAKCIJA.

obrazovanje & profesionalna udruženja

DIPLOMA PRAVNOG FAKULTETA U ZAGREBU

HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA

jezici

HRVATSKI, ENGLESKI, NJEMAČKI

T: 
+ 385 1 5391 693
F: 
+ 385 1 5391 601