Društvo

Vi ste ovdje

POUZDAN PRAVNI SAVJET UZ NAJVIŠE MEĐUNARODNE STANDARDE

Osnovano 1994. godine, Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka OD danas je prepoznato kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih oblasti s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Republici Hrvatskoj. Bilo da se radi o svakodnevnom poslovanju ili sofisticiranim, strateškim transakcijama, naši nas klijenti smatraju pouzdanim partnerom u rješavanju svih prepreka vezanih uz njihove investicije i poslovne djelatnosti.

 
 

EUROTOWER
Ivana Lučića 2A / 18. kat
10000 Zagreb
Hrvatska

Telefon +385 1 5391 600
Fax +385 1 5391 601
info@dtb.hr

 

KONTINUITET I STABILNOST
Našim smo klijentima uvijek na raspolaganju.

POUZDANOST
Naši interni sustavi upravljanja i kontrole kvalitete omogućuju nam da vam uvijek pružimo ispravan savjet.

IZRAŽENA USREDOTOČENOST NA KLIJENTE
Razumijemo vaše poslovanje i pomažemo vam ostvariti ciljeve praktičnim savjetima koji sadrže rješenje problema. 

PRAVOVREMENA REAKCIJA
Odgovaramo na vaše upite u roku od jednog dana - bez iznimke i bez izgovora.

NEOVISNOST I INTEGRITET
I u pogledu vlastitog poslovanja i u pogledu preuzetih obveza, poštujemo i promičemo vladavinu prava u svim našim aktivnostima.

 
 
 
 
PRAVNA NAPOMENA

Uporaba sadržaja koji se pojavljuju na internetskoj stranici Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka dopuštena je pod niže navedenim uvjetima. Pristupom na našu internetsku stranicu pristajete na primjenu navedenih uvjeta.

Informacije sadržane na internetskoj stranici dostupne su za potrebe onih koji žele doznati informacije o Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka  ("DTB", "mi" ili "naš"). Informacije na internetskoj stranici možda ne odražavaju aktualno stanje, generalne su prirode te se na njih ne može oslanjati niti se mogu smatrati pravnim savjetom.

Mi nismo odgovorni za bilo koji sadržaj kojem ste pristupili putem stranica drugih osoba na kojima je postojao link ili upućivanje na ovu internetsku stranicu.

Ukoliko želite postaviti link na našu internetsku stranicu to možete učiniti samo nakon što ste od nas dobili prethodnu pisanu suglasnost koju ćemo Vam izdati u skladu s primjenjivim propisima Hrvatske odvjetničke komore.

Znakovi i/ili logotipi DTB su vlasništvo DTB. Suglasni ste da iste, bez našeg prethodne pisane dozvole, nećete upotrebljavati niti prikazivati.

 

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Olena Manuilenko

DIVJAK, TOPIĆ, BAHTIJAREVIĆ & KRKA odvjetničko društvo d.o.o.

Ivana Lučića 2A / 18. kat

10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon +385 1 5391 600

Fax +385 1 5391 601

Olena.Manuilenko@dtb.hr